Tilbehør

Sirui carbon stativ model R4203 med LensMaster gimbal hoved

Dette stativ er perfekt dimensioneret til at bruge sammen med den store 500mm. Jeg bruger det både på ture i skoven og ikke mindst i skjul, men det er også super at have med til fodboldkamp! Pris/døgn 50dkk.

Dit almindelige fotostativ er sikkert for spinkelt til sådan en opstilling - så du kan leje et stabilt carbonstativ sammen med objektivet.
Dit almindelige fotostativ er sikkert for spinkelt til sådan en opstilling – så du kan leje et stabilt carbonstativ sammen med objektivet.

Bean bag til brug i bilen

Pris/døgn 25dkk.

Når du skyder fra bil er en god "bean bag" uundværlig. Bemærk at selvom den er stabil er det en dårlig idé at gå fra udstyret på denne måde - du skal have fat i det HELE tiden, så det ikke falder ud.
Når du skyder fra bil er en god “bean bag” uundværlig. Bemærk at selvom den er stabil er det en dårlig idé at gå fra udstyret på denne måde – du skal have fat i det HELE tiden, så det ikke falder ud.

KATA large lens carrier

Rygsæk til at bære den store 500mm inkl. kamerahus monteret. Der er plads til et ekstra hus osv. i forlommen, og stativ kan spændes udenpå. MEGET komfortabel måde at transportere det tunge udstyr over større afstande. Pris/døgn 25dkk.

Ground pod

Til når du kryber rundt på jorden og “skyder” vadefugle, pris/døgn 25dkk.

Kenko mellemringe

Så du kan komme tættere på dine motiver. Især aktuelt til makroarbejde (insekter og blomster f.eks.) eller hvis nærgrænsen på 4.5m på den store 500mm ikke er tilstrækkeligt – så kan det være godt at have en mellemring i brystlommen. Påvirker ikke brændvidden på objektivet, og autofokus, blænde osv. virker også med mellemringe monteret. I øvrigt kan du nøjes med én, have to på, eller alle tre på én gang. Pris/døgn 25dkk.

Sættet består af tre ringe i varierende tykkelse. Jo tykkere ring, jo tættere kan du komme på motivet.
Sættet består af tre ringe i varierende tykkelse. Jo tykkere ring, jo tættere kan du komme på motivet.